Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Bandırma'da tüp patlaması

Bandırma

Bandırma'da , özel güvenlik eğitimi veren okulda, dün gece LPG tüpünden sızan gazın sıkışması sonucu patlama meydana geldi.

Bandırma’da , özel güvenlik eğitimi veren okulda, dün gece LPG tüpünden sızan gazın sıkışması sonucu patlama meydana geldi. Okulda kimsenin bulunmadığı sırada meydana gelen patlama, maddi hasara neden oldu.
İnönü Caddesi’nde Ördekçi Apartmanı 2’inci katında bulunan özel güvenlik eğitimi okulunda dün saat 22.30 sıralarında şiddetli bir patlama meydana geldi. Patlamanın etkisiyle pencere camları paramparça oldu ve geniş bir alana yayıldı. Güvenlik eğitimi okulunun perdesi de ana caddeye savruldu. Bazı cam parçaları karşı kaldırımda bulunan bir AVM’nin duvarına bir ok gibi saplandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekibi içerde kimsenin olmadığı güvenlik okuluna girerek yangını büyümeden kısa sürede söndürdü. Patlamanın olduğu sırada caddeden ve kaldırımdan kimsenin geçmemesi sayesinde yaralanan olmazken, cam parçaları da belediye ekipleri tarafından temizlendi.
Okulda yapılan ilk inceleme sonucu patlamanın mutfak bölümündeki LPG tüpünden sızan gazın sıkışması sonucu meydana geldiği belirlendi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
B. İlkhaber



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı